De derde fase

Afbeeldingsresultaat voor site:ilocate.nl

Terwijl de professor zijn misosoep nuttigt, denk ik na over hoe weinig wij met al onze wetenschap nog maar weten van de onzichtbare wereld om ons heen. Als wij ons bewust worden van de vierde dimensie gaat er een nieuw veld aan mogelijkheden open. Toch leven we in een tijd, waarin we ons bewustzijn verruimen en meer inzicht krijgen in de vierde dimensie. De evolutie van de mens gaat door en we groeien op
bedrijfsruimte eindhoven spiritueel gebied. De Homo Spiritus staat op het punt om geboren te worden. Ik voel het en zie het om me heen gebeuren, vooral bij de jonge generatie. We gaan op het mentale en spirituele vlak sterk groeien en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Telepathie, voorgevoel, bewustzijn, tijdreizen en opstellingen worden in de komende decennia gemeengoed. Deze bewustzijnsontwikkeling heeft grote voordelen; voor het eerst in de geschiedenis gaan we ons druk maken om onze planeet aarde en staan we meer in verbinding met elkaar.
De geisha houdt ons ongemerkt in de gaten, want direct nadat wij onze misosoep hebben genuttigd, komt ze met een gedienstige buiging de soepkommen ophalen en schenkt ze opnieuw onze mokken vol met saki. Ik merk dat ik door de drank lichter in mijn hoofd word. “Je zult je misschien afvragen waarom we in dit speciale Japanse restaurant hebben afgesproken?” “Inderdaad.” “In de afgelopen dagen hebben we de eerste drie leerfases doorlopen om uiteindelijk tot de vierde dimensie door te kunnen dringen. In de eerste fase zijn we ingegaan op hoe je je overtuigingen los kunt laten. In de tweede fase heb ik je geleerd dat er zonder verlangen geen energie is om echt te kunnen veranderen. Verlangen kun je zien als een innerlijke accu, deze bestaat uit pure innerlijke energie die de motor achter je dromen is. Daarnaast zorgt verlangen ervoor dat er gelijksoortige energie wordt aangetrokken. Gedachten die worden gevoed door verlangen, zijn als het ware ‘magnetisch’ en sturen het toeval. Positieve gedachten trekken succes aan, terwijl negatieve gedachten de kans op een destructieve uitwerking hebben. Hoe sterker het verlangen, hoe krachtiger deze energie zich zal manifesteren om tot een nieuwe realiteit te leiden. ┬áIn de derde fase heb je geleerd hoe sterk onze geest is. Al les wat je om je heen ziet, is ooit als beeld in iemands hoofd ontstaan.